Få bra koll på trängselavgift i Stockholm

När det gäller trängselavgift i Stockholm så är detta något som ska betalas om du kör vissa sträckor. Det kan vara bra att ha koll på detta med trängselavgift stockholm. Det så att du vet var det gäller, när det gäller och att du kan se när du kört då det kostar. Det enklaste sättet att göra det på, det är att skaffa dig en körjournal via Jiricom. Denna är smart och kan automatiskt räkna ut din trängselskatt. Jiricom har flera alternativ då det gäller deras körjournal:

  • Au2:ONE – Helautomatisk körjournal
  • Au2:TRIP – En tracker till maskiner och fordon
  • Au2:FREE – Gratis digital körjournal

Trängselskatten har komplexa och svåra regler och det kan vara svårt att på egen hand hålla koll på var alla betalstationer finns när man kör. Men har du ett smart körjournalspaket, så ser den till att sammanställa alla de passager du gjort samt att den räknar ut trängselskatt uppdelat mellan privata resor och tjänsteresor.

Smart uträkning av trängselavgiften i Stockholm

Om du vill göra det enkelt för dig när det gäller trängselavgift i Stockholm, skaffa dig då en körjournal som kan hålla reda på detta helt automatiskt. Sedan kan körjournalen vara bra även för andra delar av din körning. Hos Jiricom finns det dels en gratis körjournal, dels en du betalar för. Dessa innehåller lite olika saker. os

Du kan till en början testa den version som är gratis. Den ge dig då tillgång till körjournal och trängselskatt, samt att den kan göra export av resor till mail samt att den även har fordonshantering och miljömål. Dock måste du fylla i vissa saker manuellt.